Zažijte Halloween s napínavým thrillerem a šálkem zeleného čaje

Předpokládaná doba čtení: 3 minuty


Kdo by neměl rád kouzlo Dušiček a Halloweenu. Užijte si letos tento čas třeba s napínavými večery plnými četby thrilleru a popíjení zeleného čaje. Obojí si pořídíte za vaše zaměstnanecké benefity eStravenka a eBenefity.
Zelený čaj a thriller s benefity eStravenka a eBenefity

Halloween a Dušičky jsou plné tajemné atmosféry, napětí a strašidelných příběhů. Užijte si je letos s novou knihou s thrillerovým příběhem a poddejte se zápletce, která vás vtáhne do děje. Abyste se při čtení udrželi svěží, připravte si šálek voňavého zeleného čaje. Obojí pořídíte s vašimi oblíbenými benefity pro zaměstnance, čaj s eStravenkou a thriller s eBenefity.

Halloweenský adrenalin s novou knihou za volnočasové eBenefity

Thriller je pro podzimní dušičkové čtení to pravé. Příběhy plné dramat, napětí, zatajeného dechu a mrazení v zádech. Pokud tápete, máme pro vás několik tipů na thrillery, které si můžete koupit s benefitní kartou eBenefity v našich partnerských knihkupectvích Luxor, Dobré knihy, Kanzelsberger a Knihy Dobrovský.

  • Královna psychothrillerů Shari Lapena napsala novou knihu Všude samí lháři. Co dělat, když se ztratí devítiletá dívka a začnou se rozplétat netušené souvislosti?
  • Skvělý tip na čtení je také novinka Salmana Rushdieho Quijote. Kniha vypráví příběh obchodního cestujícího, který sleduje po hotelech televizní vysílání a zamiluje se do bývalé TV hvězdy. Píše jí dopisy podepsané Quiote a rozhodne se vydat se za ní.
  • Odpočítávač od Amy Suiter Clarke se věnuje sérii nevyřešených rituálních vražd. Jenže, vraždy ještě evidentně nejsou dokončené.
  • A pokud chcete vědět, jak se může ze zdánlivě ideálního života na britském venkově stát skutečné peklo, přečtěte si knihu Host od B. A. Paris. Stačí být totiž nechtěným svědkem určité události.

K thrilleru si dejte šálek zeleného čaje za benefity eStravenka

Zelený čaj je jeden z nejoblíbenějších čajů na světě. Je příjemně energetizující, takže pro četbu napínavé knihy budete mít dostatek sil. Obsahuje aminokyselinu L-theanin, která povzbudí, ale klidnější a mírnější formou než káva. Čaj pomáhá zlepšit soustředění a produktivitu bez nervozity, která je typická pro kofein.

Jeho svěže zelené lístky neprošly tak výraznou oxidací, jako je tomu např. u černého čaje. Zachovávají si proto svou sytou barvu, jemnou chuť a spoustu zdravotních benefitů. Existuje spousta druhů zeleného čaje, třeba jemný japonský Sencha, práškový Matcha, jeden z nejslavnějších čísnkých čajů Longjing (Dračí studna) nebo Biluochu, který má lístky stočené jako šnečí ulitu. Tak můžete zkoušet a vybrat si svůj oblíbený.

Vše si zavčas pořiďte s vašimi nejoblíbenějšími benefity eStravenka a eBenefity. Pak už si jen připravte konvičku zeleného čaje, zabalte se do deky a pusťte se do čtení napínavého příběhu.


Mám zájem o benefity od Up

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.

    Autor

    Innovation Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…