Plán pro sychravé dny? Detektivka a Earl Grey

Předpokládaná doba čtení: 3 minuty

I chladné podzimní večery mohou být fajn s dobrou detektivkou a hrnkem teplého čaje. Máme pro vás tipy na tituly, které stojí za váš čas. Pořídíte je s eBenefity, lahodný čaj pak s eStravenkou.
Sychravé dny s čajem Earl Grey a Up Benefity

Venku poprchává, je sychravo a brzo se stmívá. To ale vůbec nevadí. Vy si tento čas užijte při čtení knih a popíjení čaje v teple domova, s hřejivou dekou a v relaxačním světle lampy. Zvolte třeba nějakou opravdu dobrou detektivku a lahodný čaj Earl Grey. Čaj i knížku si pořídíte jednoduše s vašimi firemními benefity.


Napínavá detektivka za volnočasové eBenefity nezklame

Proč detektivky čtenáře tak baví? Tento oblíbený žánr přináší napětí, silné emoce a záhadu, na které vše stojí. Nechybí ani zločin, detektiv s výjimečnými analytickými schopnostmi a zápletka, často ve formě falešné stopy nebo nečekaného zvratu. Kniha vás bude neustále udržovat ve střehu a vy se dočkáte odhalení vraha třeba až do poslední stránce. A jaké úspěšné detektivní tituly by vás rozhodně neměly minout?

  • Kniha úspěšné britské autorky Sophie Hannah Vražda na Ledňáčkově vrchu vypráví další příběhy slavného detektiva. Hercule Poirot totiž opět vyšetřuje vraždu.
  • Vodní meloun od Marka Otty řeší případ z pražského Smíchova, ve kterém se trojice kamarádů rozhodně vyloupit sousedův byt. Netuší ale, jak se to celé může zvrhnout.
  • Noční Dům od krále severského krimi Jo Nesbø má i prvky hororu! Vypráví příběh čtrnáctiletého Richarda, který se po smrti rodičů přestěhuje do města Ballantyne. Záhy se ocitne uprostřed spleti záhadných zmizení a temných událostí.
  • Poslední tip je kniha od Matthew Richardson V cizím zájmu. Mrtvý miliardář v londýnském hotelu. Že byl agentem MI6 ví jen pět lidí, vyšetřování probíhá v naprostém utajení.
  • Knížky seženete v knihkupectvích Luxor, Kosmas, Knihy Dobrovský a Dobré knihy.

Ke čtení si dejte ikonický Earl Grey za elektronickou eStravenku

Právě k detektivce se dokonale hodí popíjení elegantního čaje Earl Grey. Tento černý čaj s troškou bergamotového oleje má charakteristickou chuť i vůni, je jemně citrusový a osvěžující. Čaj je pojmenovaný po britském premiérovi Charlesi Greyovi a stal se symbolem britské čajové kultury. Oblíbený je ale po celém světě. Můžete ho pít jen tak, skvělý je i s mlékem nebo plátkem citronu. V Anglii se podává při odpoledním čajovém rituálu a přikusují se k němu minikoláčky, čajové pečivo nebo malé sendviče.

Knihu i čaj si pořiďte se svými zaměstnaneckými benefity eBenefity a eStravenka

Relax po práci s lahodným čajem a knížkou, od které se neodtrhnete, si pohodlně pořiďte s vaší stravenkovou kartou eStravenka a volnočasovou cafeterií eBenefity. Úplný seznam míst, kde můžete své benefity utratit, pak najdete na webu nebo v aplikaci Můj Up. Tak hezkou zábavu!


Mám zájem o benefity od Up

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.

    Autor

    Innovation Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…